Over mij, Berber Pasveer

Mijn naam is Berber Pasveer. Ik woon in Leeuwarden, ben getrouwd en moeder van twee opgroeiende kinderen. Na 20 jaar in de zorg te hebben gewerkt ben ik na voldoende ervaring te hebben opgedaan, in 2019 mijn eigen uitvaartonderneming gestart.

Het begeleiden en verzorgen van uitvaarten beschouw ik als dankbaar en liefdevol werk. Ik werk zorgvuldig, vanuit mijn hart, kan goed luisteren en de wensen van de familie vertalen naar een passende en mooie begrafenis of crematie. Blij ben ik dan ook dat ik voor dit mooie vak heb gekozen.

Graag sta ik je bij in een sfeer van vertrouwen en liefde om samen voor een herinnering te zorgen, die blijvend is.

Ik ben er voor je

Je kunt mij altijd bereiken. Ook als je alleen vragen hebt.

Neem contact op
Berber Pasveer portret kleur

“Ieder kind is uniek, zo ook het afscheid”

In de jaren dat ik als uitvaartverzorger werk, heb ik meerdere kinderuitvaarten mogen begeleiden. Een uitvaart van een kind is echt anders dan een uitvaart van een volwassene. Ik heb gezien dat ouders graag zoveel mogelijk zelf willen regelen, maar vaak niet weten waar ze moeten beginnen of wat mogelijk is.

Daarom ben ik naast mijn huidige uitvaartonderneming Berber Pasveer Uitvaartzorg kinderuitvaartzorg.nl gestart. Het is een website specifiek voor hen bedoeld.

Persoonlijk, flexibel, oprecht en liefdevol; dat is wie ik ben en hoe ik werk.  Zolang en wanneer je mij nodig hebt, ben ik er voor je. Samen maken we een blijvende herinnering, waarbij teruggekeken kan worden op een mooi, persoonlijk en liefdevol afscheid van je kind.

Berber Pasveer

Over Berber Pasveer Uitvaartzorg

Berber Pasveer Uitvaartzorg is gericht op volwassenen,  maar de manier van werken is hetzelfde. Heb je hierover vragen, neem contact op met Berber Pasveer Uitvaartzorg.

Meer informatie

Ervaringen

We hadden het afscheid niet beter kunnen doen dankzij Berber

Het ergste wat je als ouder kan overkomen, is het verliezen van een kind... Maar ook voor een kind, het verliezen van je zusje...

Lees meer
Wij zijn Berber ontzettend dankbaar voor alles wat ze voor ons gedaan

Op 29 juni 2021 werd onze grootste nachtmerrie werkelijkheid. Onze lieve dappere dochter Jalou, overleed 2 weken voor haar tweede verjaardag in Utrecht. De avond voor haar overlijden ging ze hard achteruit en moesten we een uitvaartverzorgster gaan regelen.

Lees meer

“We kijken met een warm gevoel terug op de uitvaart en alles wat Berber voor ons uit handen heeft genomen, hoe moeilijk dit ook was voor ons”

Renate & Kees

"Met heel veel verdriet en pijn moesten wij onze lieve dochter Femke loslaten.

Berber heeft ons ontzettend lief,  fijn en warm bijgestaan in deze moeilijke periode. Altijd was Berber er voor ons, ook als we vragen en hulp nodig hadden.

We hadden ons geen lievere uitvaartverzorgster kunnen wensen."

Siemon & Jeanet

"Berber werkt vanuit haar hart, ze is professioneel en verstaat haar vak. Ze is uitermate geschikt voor kinderuitvaarten.

Wij zijn haar ontzettend dankbaar voor alles wat ze voor ons gedaan heeft en kunnen haar echt aan iedereen aanbevelen, ook als het niet om kinderen gaat.

Niets dan liefde…"

Nicole & Sianne