Contactformulier

  Contactgegevens

  Berber Pasveer
  Frouwesân 14
  8939 EP Leeuwarden

  06 15966090
  info@kinderuitvaartzorg.nl

  Berber Pasveer portret kleur

  “Ieder kind is uniek, zo ook het afscheid”

  In de jaren dat ik als uitvaartverzorger werk, heb ik meerdere kinderuitvaarten mogen begeleiden. Een uitvaart van een kind is echt anders dan een uitvaart van een volwassene. Ik heb gezien dat ouders graag zoveel mogelijk zelf willen regelen, maar vaak niet weten waar ze moeten beginnen of wat mogelijk is.

  Daarom ben ik naast mijn huidige uitvaartonderneming Berber Pasveer Uitvaartzorg kinderuitvaartzorg.nl gestart. Het is een website specifiek voor hen bedoeld.

  Persoonlijk, flexibel, oprecht en liefdevol; dat is wie ik ben en hoe ik werk.  Zolang en wanneer je mij nodig hebt, ben ik er voor je. Samen maken we een blijvende herinnering, waarbij teruggekeken kan worden op een mooi, persoonlijk en liefdevol afscheid van je kind.

  Berber Pasveer

  Meer over Berber

  “We kijken met een warm gevoel terug op de uitvaart en alles wat Berber voor ons uit handen heeft genomen, hoe moeilijk dit ook was voor ons”

  Renate & Kees

  "Met heel veel verdriet en pijn moesten wij onze lieve dochter Femke loslaten.

  Berber heeft ons ontzettend lief,  fijn en warm bijgestaan in deze moeilijke periode. Altijd was Berber er voor ons, ook als we vragen en hulp nodig hadden.

  We hadden ons geen lievere uitvaartverzorgster kunnen wensen."

  Siemon & Jeanet

  "Berber werkt vanuit haar hart, ze is professioneel en verstaat haar vak. Ze is uitermate geschikt voor kinderuitvaarten.

  Wij zijn haar ontzettend dankbaar voor alles wat ze voor ons gedaan heeft en kunnen haar echt aan iedereen aanbevelen, ook als het niet om kinderen gaat.

  Niets dan liefde…"

  Nicole & Sianne