Liefdevol afscheid nemen van je kind

Weet dat er veel kan en mag om liefdevol afscheid te nemen van je kind. Laat je gevoel hierin spreken en de mooiste ideeën zullen ontstaan voor een bijzonder afscheid.

Voor, tijdens en na de kinderuitvaart ben ik er voor je wanneer je mij nodig hebt en ontzorg ik waar het kan.

Samen geven we stap voor stap vorm aan het afscheid, waarbij ook eventuele andere kinderen in het gezin of familie, vriendjes, vriendinnetjes, de school of sportclub, nauw betrokken zullen worden. Hiervoor nemen we alle tijd en doen we niets overhaast.

Een blijvende herinnering

Ik ben er voor je en denk met je mee.

Neem contact op

Een liefdevol afscheid van je kind.

Wat nu te doen?

Als je kind is overleden, zal er eerst een arts langs moeten komen om het overlijden vast te stellen. Daarna mag je mij bellen. Vanaf dat moment ben ik er voor je. 

Er zal van alles moeten worden geregeld. Hiervoor nemen we de tijd en doen we niets overhaast.  

Samen maken we een blijvende herinnering, waarbij teruggekeken kan worden op een mooi, persoonlijk en liefdevol afscheid van je kind.

Ook na de uitvaart

Ook in de periode na het afscheid ben ik er voor je. Ik hou contact en help je wanneer er nazorg nodig is.

Kennismaken met Berber Pasveer

Het kan zijn dat je weet dat je baby of kind komt te overlijden. Maar het kan ook zijn dat je kind zélf vragen heeft rondom zijn of haar eigen uitvaart.

Wat zou ik willen, wat is er mogelijk en hoe werkt het eigenlijk allemaal…

Als je weet dat je baby of kind komt te overlijden, dan kan een kennismaking met mij erg fijn zijn. In een persoonlijk gesprek zal ik informatie met je delen en je vragen beantwoorden. We kunnen samen ideeën uitwisselen en voelen of er een ‘klik’ is. 

Een eerste kennismaking met mij kan spannend zijn, dat begrijp ik heel goed. Maar uit ervaring kan ik zeggen dat een gesprek rust en ruimte geeft. 

Meer informatie

Wat moet je regelen

Wat is er mogelijk

“We kijken met een warm gevoel terug op de uitvaart en alles wat Berber voor ons uit handen heeft genomen, hoe moeilijk dit ook was voor ons”

Renate & Kees

"Met heel veel verdriet en pijn moesten wij onze lieve dochter Femke loslaten.

Berber heeft ons ontzettend lief,  fijn en warm bijgestaan in deze moeilijke periode. Altijd was Berber er voor ons, ook als we vragen en hulp nodig hadden.

We hadden ons geen lievere uitvaartverzorgster kunnen wensen."

Siemon & Jeanet

"Berber werkt vanuit haar hart, ze is professioneel en verstaat haar vak. Ze is uitermate geschikt voor kinderuitvaarten.

Wij zijn haar ontzettend dankbaar voor alles wat ze voor ons gedaan heeft en kunnen haar echt aan iedereen aanbevelen, ook als het niet om kinderen gaat.

Niets dan liefde…"

Nicole & Sianne